Sztárok

Ganxsta Zolee a lányával tölti a karácsonyt

Elmondta, hogy Zoé már megírta a levelét a Jézuskának, tehát tudja, hogy mit kell megvennie. Ganxsta Zolee hozzátette, hogy természetesen az utolsó pillanatban, azaz december 23-án vásárol.

Nem támogatja a fakivágást Ganxsta Zolee, aki kilencéves lányával, Zoéval tölti a karácsonyt. “Műfenyővel dolgozunk” – közli. Ganxsta elmesélte, hogy tulajdonképpen ő a Jézuska, mert ő állítja a fát, kislánya a mai napig hisz ebben a mesében, neki pedig esze ágában sincs ezen változtatni. 

Berki itt témát váltott, és megkérdezte a rappert, hogy mikor szokta átgondolni az elmúlt évet. “Az átgondolásban nem vagyok erős – válaszolta Zolee. – Nemhogy B terv, hanem A terv nélkül dolgozom. A dolgok mindig úgy lesznek, ahogy lenniük kell. Erről is a Jézuska gondoskodik, csak akkor éppen nem fákat cipel.”

Ganxsta az amerikai turnéjáról is beszélt. Zenekarának, a Ganxsta Zolee és Kartelnek másfél héttel ezelőtt jelent meg a biográfiájára, a 19-re lapot – 21 év gengszterrap.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top