Sztárok

3 sztártipp, hogyan fogyj karácsony után

Az ünnepek alatt hajlamosak vagyunk kicsit túlenni magunkat, utána pedig jön a lelkiismeret-furdalás, az edzőterem és a nagy diétázás. Hogy mit javasolnak a sztárok, miként lendülj túl ezen az időszakon? Megmondjuk!

A felszedett pluszkilóknak senki sem örül. Hogy minél előbb megszabadulj tőlük az ünnepek után, fogadd meg a sztárok tanácsait. 

1. Légy kiegyensúlyozott

Béres Alexandra szerint a táplálkozásban a kiegyensúlyozottság a legfontosabb, ezért ha az ünnepek alatt egy kicsit többet ettél a kelleténél, utána néhány napig figyelj oda jobban az étkezésedre! Ha az új évben jelentősebb túlsúlyt szeretnél leadni, akkor próbáld meg legalább néhány hétre teljesen kiiktatni az étrendedből a fehér lisztet és a cukrot. 

3 sztáros tipp, hogyan fogyj karácsony után

2. Rubint Réka: mellőzd a cukrot!

Rubint Rékának is van egy-két tuti tippje már az ünnepek alatti időszakra.

“Ünnepekkor is tudatosan kell étkezni, nálam kevesebbet szokott mutatni a mérleg újév napján, pedig többször eszem naponta, és nem vonok meg magamtól semmit. A titok az, hogy a szénhidrátbevitelt kell csökkenteni. A cukrot pedig természetes édesítőszerekkel kell helyettesíteni”nyilatkozta Rubint Réka.

3 sztár tipp, hogyan fogyj karácsony után

3. Berki Krisztián: sok kardio

Aki már diétázott valaha, az tudja, hogy hat nap alatt 8 kilótól megszabadulni nem olyan egyszerű. Berki Krisztián szerint viszont az. És hogy mi a Berki fogyásának titka?  “Kevesebbet eszem, többet kardiózok, ennyire egyszerű. Ezért nem is értem az embereket, amikor azt mondják, hogy nem tudják a testüket uralni” – magyarázta Berki Krisztián.

3 sztáros tipp, hogyan fogyj karácsony után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top