Sztárok

Herczeg Zoltán gyalogost gázolt

Herczeg Zoltán, az ismert magyar divattervező gyalogost gázolt az Andrássy út egyik zebráján. A baleset egy harmadik fél hibájából történt.

Herczeg Zoltán éppen befordulni készült a kocsijával, amikor egy figyelmetlen sofőr, aki a telefonját nyomkodta, nekiütközött és nekisodorta az autóját a zebrán áthaladó nőnek. A divattervező a Facebookon írt a történtekről.

“Soha, de SOHA NE menjetek át a piroson, NE TELEFONÁLJATOK vezetés közben, NE sms-ezzetek, NE messengerezzetek, Ne instázzatok, NE NYOMKODJÁTOK AZT A NYOMORULT, KURVA TELEFONT!!! Csak figyeljetek előre! Előre, az útra, miközben két kézzel fogjátok a kormányt és szemetek az úton, a közlekedési lámpákon. Zöld lámpánál lehet átmenni, pirosnál meg kell állni!!! Inkább a sárgánál is meg kell állni!! MEGÁLLNI!
És akkor nem kerültök ilyen helyzetbe. Hiába volt nekem zöld, és mentem át szépen, komótosan a zöldön az Andrássyn, ha a másik madár (valójában ökör) fékezés nélkül telibe vág oldalról, holott neki FULL PIROS volt a jelzőlámpa!!! Nem lett bajom, szerencsére, de annak a szerencsétlen hölgynek sajnos igen, akit elsodort az autóm, most kórházban van. Jobbulást neki! Annyira sajnálom!!!
NAGYON-NAGYON VIGYÁZZATOK A VEZETÉSSEL, NAGYON!!!
Semmi telefon, nulla telefon!!!! Ez nem vicc!!! Minden századmásodpercek alatt történik, semmi esélyed, ha már elbaltáztad!!!
ÓVATOSAN VEZESSETEK!!! KÖNYÖRGÖM, FIGYELJETEK ODA!!!” – írta Herczeg Zoltán.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top