Sztárok

Liptai Claudia családi képet posztolt: a fiamnak cuki feje van

Igyekszik humorosan kezelni a kommentelők megjegyzését Liptai Claudia, aki most egy közös családi képet posztolt a közösségi oldalára, és megmagyarázta, eddig miért nem mutatta meg a kisfiát.

Ragyogó időben sétálgatott a Duna-parton Liptai Claudia a csaldájával. Pataki Ádám büszke apukaként tologatja a babakocsit, mellette pedig ott lépked Panka, ahogy lentebb a képen látszik majd. 

“Egy személyes észrevétel: sok fórumon megjelent, hogy miért csak a kezét meg a lábát mutatom meg a kisfiamnak, miért rejtegetem? Jelentem, Marcellnak van feje is, méghozzá elég cuki. Csak még egy ideig mi szeretnénk nézegetni.”

Liptai kisfiáról a Story magazinban láthattuk az első képet, igaz, arca akkor sem látszott, legfeljebb az derült ki, hogy van haja a babának. Azóta a műsorvezető posztolt már Marcell lábáról képet, de karácsonykor a kicsi a kezében fogta a mézeskalácsot, amit szintén imádott Liptai Facebook-családja. 

A mostani közös képen ugyan még ennyit sem látunk a gyerekből, de a meghitt hangulatot azért érezzük.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top