Sztárok

Ilyen harmonikus Debreczeni Zita és Gianni kapcsolata

Debreczeni Zita és Gianni 2015 márciusában jelentették be, hogy együtt vannak, szerelmük pedig azóta is töretlen. Győződjetek meg ti is róla!

Debreczeni Zita egy női magazin díjátadóján vallotta be, hogy egy párt alkot Giannival. “Azért mentünk együtt a díjátadóra, hogy véget vessünk a találgatásoknak. Tényleg együtt vagyunk, azóta, hogy először felreppentek a pletykák” – árulta el akkor Debreczeni Zita. És innentől kezdve nem volt megállás, egyik szerelmesebb fotó követte a másikat: 

????????????@gianniannoni #pisa #italia #italy #travelgram #travel

ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Zita szemmel láthatóan jól érzi magát kedvese szülőföldjén, Olaszországban is:

Bár Debreczeni Zita oldalát feltörték, új oldalán is szívesen megosztotta követőivel a Giannival készült közös fotókat:

 De a szerelmes képek mellett egy kis bolondozás is belefér:

Reméljük, a pár 2017-es éve is lesz annyira boldog és kiegyensúlyozott, mint 2016, hiszen az sem titok, hogy nagyon szeretnének kisbabát. “Amikor ez a kapcsolat elkezdődött, teljes kivizsgálásra mentem, szem előtt tartva, hogy ha esetleg rossz híreket kapok, akkor ne húzzam tovább Gianni idejét, aki szintén nagyon szeretne gyerekeket. Izgultam, de a doktor azt mondta, nem látja akadályát, hogy anya lehessek” – mondta korábban Debreczeni Zita.

Ilyen harmónikus Debreczeni Zita és Gianni kapcsolata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top