Sztárok

Kiderült, miért sírta el magát Király Linda

Alig tudta tartani magát Király Linda a legutóbbi Sztárban sztár + 1 kicsi adásában, végül élő műsorban sírta el magát. Az énekesnő azonban nem szégyelli a könnyeit.

Rengetegen gratuláltak Tabatabai Nejad Flóra legutóbbi előadásához, és igazán senkit nem lepett meg, hogy most őt választották a hét legjobbjának. Király Linda ezúttal mentorként nézte végig a produkciót, ami után nem tudott megszólalni.  

Kiderült, miért sírta el magát Király Linda

Mondjál valamit, Linda!kérte Tilla

Mindjárt összeszedem magam!… Gyönyörű volt… – kezdte az énekesnő, de elcsuklott a hangja.

Kiderült, miért sírta el magát Király Linda

Amikor pedig folytatni tudta, remegő hangon annyit mondott: “Gyönyörű vagy, imádlak, annyira élmény veled dolgozni, egyszerűen profin áll mindenhez, szorgalmas…” – és amikor idáig jutott, már Flóra is sírt. 

Kiderült, miért sírta el magát Király Linda

Következett egy megható ölelés, mielőtt a Sztárban sztár+1 kicsi zsűrije is hasonlóan értékelte a kis versenyzőt, mint a mentora. 

Kiderült, miért sírta el magát Király Linda

A reggeli Mokka vendégeként Király Linda már maga sem értette, mi történt vele, de azzal magyarázta, hogy nem volt arra felkészülve, amit látott. “Olyan szinten izgultam, pedig Flóri miatt nem kell, mert mindig remekül teljesít. Nem tudom, mi volt bennem, de izgultam, közben figyeltem, aztán gyönyörűen elénekelte, és az egész feltört. elindult bennem valami, aztán megszólalni sem tudtam és igen, én lettem a sírós mentor.”

Mindezt azonban Flóra egyáltalán nem bánja, szerinte megható, hogy Linda ennyire szereti őt. és hálás neki a támogatásáért. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top