Sztárok

Sylvester Stallone Donald Trumppal smúzol

Donald Trump úgynevezett zártkörű partit rendezett az év utolsó napján, melyre uszkve 800 vendéget hívott. Köztük volt Sylvester Stallone is: dumáltak egy jót.

Az általában demokratának beállított Hollywood egyik legnagyobb akciósztárja sosem rejtette véka alá, hogy a republikánusok felé húz a szíve. Az utóbbi harminc évben Sylvester Stallone nemegyszer támogatta republikánus szenátorok vagy elnökjelöltek kampányát, és Donald Trump mellett is kiállt. Trumpot január 20-án iktatják be, ettől naptól kezdve ő az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

Az üzletemberként meggazdagodott férfi floridai birtokán köszöntötte az újévet egy 800 fős parti keretében, ahol számos (főleg Amerikában ismert) sztárvendég mellett Rambo és Rocky megformálója is ott volt a testvérével, Frankkel. Ahogy azt a nem hivatalos protokoll megkívánja, nyomtak egy bájmosolyt Trumppal a kamerába, és smúzoltak egy sort. Ha Trump csak EGY percet szánt minden vendégére, akkor 800 perce ment el kézfogásra és mosolyra, azaz majd 13 órán keresztül csak körbejárt a bulin. 

Support our returning Vets! They earned it and More!!! That's what matters!

Sly Stallone (@officialslystallone) által közzétett fénykép,

(címlapkép: Stallone Facebook

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top