Sztárok

Perverz módszerrel fogyna Emilio

Az énekes túlsúlyos, gyermekeinek anyja, Horváth Tina viszont fogyott. Emilio úgy döntött, hogy ő is lead pár kilót, de mozgás helyett más módszerre voksolt.

Köztudott: ha az emberen pluszkilók terjengenek, akkor a következő három dolog biztosan kell ahhoz, hogy leadhassa őket: 

  • jól beállított diéta,
  • jól beállított edzésprogram
  • és egy jó nagy adag akaraterő.

Emilio a fentebbiek közül egyet sem kért, helyette fóliába csavarta széltében erősen megnőtt felsőtestét, és üvöltözni kezdett. “A kar az kell, az 45-ös… én csak hasra vagyok kövér!” Tina akart még rá tekerni a fóliából, de az egykor Tina Turnernek kolbászt hurcibáló Emilio erre tovább üvöltött, hogy akkor már nem kapna levegőt, majd a tükör felé fordult, és kiabált tovább, hogy “dzsukel vagyok”, (dzsukel jelentése 1: gázos, tré, rossz, dzsukel jelentése 2: király, menő), majd hozzátette, hogy “odanézd azt a csuklyát, dik!” Tina ekkor megkérte Emiliót, hogy maradjon a radiátornál, ő majd felhúzza 30 fokra a fűtést, hogy Emilio kigőzölje magát. 

Horváth Tina egyébként egy gyomorműtétnek köszönhetően erősen lefogyott, erről az Édes Élet is beszámolt. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top