Sztárok

Elosztják Klapka György vagyonát

Bár Klapka György még nem készült a halálra, de azért mindenre odafigyelt a végrendelete körül. Úgy tudni, öt felé osztják majd hatalmas vagyonát.

88 éves korában szerdán váratlanul elhunyt Klapka György, aki korábban azt mondta , azért üzletelt egy életen át, hogy megadhasson minden kényelmet és luxust a családjának. Az Aranyember az elmúlt évtizedek során körülbelül kétmilliárd forintnyi vagyont halmozott fel, ami a Vámház körúti üzlethelyiség, és 41 hektárnyi dióültetvény mellett ingatlanokban, reklámügynökségben, számítógépszervizben, kutyakrematóriumban, egy kőbányai crosspályában, antik tárgyakban, festményekben, aranyban, ezüstben, drágakövekben, ipari gépekben, valamint készpénzben fekszik – írja a Bors.

Még nem készült a halálra, de beszélt a végrendeletéről. “Azt akarom, ha meghalok, rend legyen a rokonok között. Minden apró részletre mindig figyelek, még arról is gondoskodtam, hogy halálom után biztosan megkapják a jogosultak a nekik járó igazságos hányadot. Kijelöltem rá egy embert, aki felügyeli majd, hogy az örökség elosztása és felhasználása körül minden rendben menjen. Úgy intéztem, hogy a vagyonom jó és egyben hozzáértő kezekbe kerüljön. Ezért száll például a dióültetvényem a feleségemre” – nyilatkozta korábban Klapka György.

Elosztják Klapka György vagyonát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top