Sztárok

Ikreket vár a Clooney család?

Sajtóértesülések szerint George Clooney felesége, Amal ikrekkel terhes, méghozzá egy fiúval és egy lánnyal

A világsztár George Clooney felesége, a libanoni származású emberi jogi ügyvéd, Amal Alamuddin amerikai lapértesülések szerint ikreket vár. Egyesek még azt is tudni vélik, hogy egy fiúról és egy kislányról van szó – az InTouch Weekly szerdai híre szerint. A 38 éves Amalt és 55 éves Oscar-díjas férjét – akik 2014-ben házasodtak össze – felvillanyozta a hír.

Ikreket vár a Clooney-család?

A figyelmes szemlélők észre vehették, hogy Amal legutóbbi nyilvános megjelenései alkalmával meglehetősen bő szabású ruhákat viselt, jóllehet alakja miatt erre nem volna szüksége. A hónap elején egy londoni jótékonysági esten, majd most kedden Davosban is ilyenféle szettet viselt Amal, és mintha már a hasa is gömbölyödni kezdett volna. A várandósságról szóló pletykákat eddig mindenesetre senki nem cáfolta – persze az is igaz, hogy a sztárpár gyerekáldásának híre menetrendszerűen bukkan fel a világsajtó erre fogékony részében.

Az örvendetes hír fényében viccesen hangzik a hajdani megrögzött agglegény Clooney 2006-os nyilatkozata a People magazinnak, mely szerint “a házasság nem olyan dolog, amit nekem találtak ki”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top