Sztárok

Várkonyi Andrea nem mer bikiniben mutatkozni

Ha jobban belegondolunk, a legtöbb ismert nőt láttuk már fürdőruhában, Várkonyi Andrea azonban kivétel. Mindez pedig az ő döntése, mert nem merne fürdőruhában mutatkozni.

15 évvel ezelőtt a Tényekben tűnt fel Várkonyi Andrea, és bármilyen hihetetlen, de ennyi idő alatt egyszer sem jelent meg róla olyan fotó, amelyik kicsit is kompromittáló lehetne. Még egy fürdőruhás sem.

“Amióta országos tévében szerepelek, nem járok strandokra Magyarországon. Én nem jelenek meg sehol fürdőruhában, nem vagyok hajlandó, még wellness-szállodákban sem.”

Várkonyi Andrea nem mer bikiniben mutatkozni

Ahogy a Micsoda nők! adásában fogalmazott, ő bizony nem szeretne címlapra kerülni egy akármilyen fürdőruhás képpel, például amikor éppen lehajol a gyerekéhez. 

“Ennek van egy jó oldala, hogy felértékelődnek azok a helyek, ahol abszolút önmagam lehetek. Négy fal közt, a családommal, Szegeden…”

Talán éppen ez az oka annak is, hogy Várkonyi Andrea az elsők között van, akiket a férfi magazinok olvasói szívesen látnának például a Playboyban. Pedig még az is ritka, hogy egy ilyen képet bevállal. Szigorúan megszűri és leválogatja Várkonyi Andrea azt, mi kerülhet nyilvánosságra a nyaralásából. A közösségi oldalán leginkább csak portrék láthatók róla, amikor  a strandon van. 

v
v

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top