Sztárok

Felismered Orosz Barbarát ezen a fotón?

A 2002-es Valami Amerika óta Orosz Barbara itt-ott-amott feltűnik, egyesek Liptai Claudia utódját, illetve konkurenciáját látták benne, de egyik sem lett belőle. Viszont: míg Liptai kamaszkoráról a Szomszédok miatt volt képünk, Oroszéról nem sok. Magát leplezte le.

Orosz Barbarát amolyan megközelíthetetlen, de közvetlen dívaként állítják be a FEM3-on szaladó Hálószobatitkokban. A magánéleti témákat feszegető műsorban Oroszt úgy sminkelik, öltöztetik, frizurázzák, amivel általában sokkal mutatósabb, mint a vendégei, miközben őt minden csicsa nélkül, már csak a tincseiről megismerni. Így kezdődött anno, a Valami Amerikában: 

Felismered Orosz Barbarát ezen a fotón?

Orosz azóta feltűnt egy halom tévéműsorban, a díva külső amolyan védjegye lett, erre Instagramjának oldalcíme is ráerősít: orosz_barbara_tusarok, értsd: Orosz Barbara Tűsarok. A műsorvezető-színésznő aktív közösségi életet él, de jellemzően új ruhaszerzeményeit osztja meg a követőivel. Így: 

És akkor tessék, ehhez képest egy rendhagyó poszt, Orosz talált egy kamaszkori képet magáról. 

A képalá a legjobb, ezt változtatás nélkül közöljük: “Ilyen kis ártatlan cukiság voltam a gimiben..:-))) Most bukkantam rá. Jesszus, mennyire nem ma volt!!!! Eszünkbe se jutott még smink meg műköröm.. Szerintem otthon suli után még simán Barbie-val játszottam… De jó volt!!!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top