Sztárok

A szex miatt szökik meg bulikról Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja

Egy 42 éves férfiembernek és feleségének igenis van igénye az együttlétre. Varga Győzőt és természetesen a feleségét is ilyen fából faragták.

A Hálószobatitkok címen futó műsort a következő leírással definiálja a FEM3 csatorna: “Pikáns és izgalmas vadonatúj talkshow Orosz Barbarával, valamint celebpárok részvételével. A műsor témáit, a tartalmat pedig a cím is sejteti… A beszélgetős műsorban az interjúalanyok megnyílnak, és érdekes – lehetőség szerint máshol még nem hallott – történeteket mesélnek el. Ezt a különböző “rovatok” és a bejátszások teszik változatossá. Érzelmes, megható, ám ugyanakkor vicces, humoros, pikáns történetek kerülnek elő.”

A szex miatt szökik meg bulikról Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja

Innen indulva természetes, hogy a néző átéléssel sír, vagy éppen kacag, jelen esetben az utóbbit választhatja. Orosz Barbaránál az Irigy Hónaljmirigy tagja, Varga Győző, a felesége, Böbe és Rábaközi Andrea vendégeskedett. Rábaközi beszámolt róla, hogy Győző és párja nem járnak kettesben hétvégézni, és nem szokták lepasszolni a gyereküket, többnyire vele múlatják az időt. Enyhe utalásaiból kisejlik, hogy ezért Győzőnek és asszonyának nincs nagyon ideje nyugodtan együtt lenni, és örülnek, ha mégis úgy alakul az életük. “Minden ilyen alkalmat kihasználunk” – mondta Böbe, Rábaközi pedig hozzátette, hogy igenis, Győzőék meg szoktak szökni különböző rendezvényekről. “Mindig kacsintunk egyet össze, hogy…” – közölte, és az ujjaival eltipegőset mutatott. A sejtelmes beszélgetésből úgy dereng, hogy ilyenkor nem az alukálás, hanem az intimitás lehetősége hívja el a párost a mulatságról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top