Sztárok

Tiszta apja a mirigyes Varga Győző fia, Bence

Az Irigy Hónaljmirigy énekese, Varga Győző ritkán mutatja meg a családját, most viszont megosztott velünk néhány képet, amelyek a legutóbbi kiruccanáson készültek.

Köztudott, hogy Varga Győző és Böbe csak nagyon ritkán szerveznek programot a gyerekük nélkül, és most is együtt utazott a család. Az Irigy Hónaljmirigy énekese és családja a sípályán indította az évet. 

Varga Győző és felesége, Böbe a fiukkal, Bencével

Ausztriába utaztak, ahol aktív pihenéssel töltöttek néhány napot, de ez nem is meglepő.  Varga Győző fia mindig is aktív gyerek volt, például hétéves korától nyári szórakozásként kezdett wakeboardozni, és 11 évesen az első országos bajnokságán azonnal be is került a döntőbe.

Az Irigy Hónaljmirigy énekese, Varga Győző a családjával, Bencével és Böbével

„Nálunk már hagyomány, hogy minden évben elmegyünk síelni. Idén Ausztriában voltunk. A fiam, Bence kicsi korától síel, és nagyon ügyesen mozog a pályán, bár mostanra főként már csak snowboardozik. Én síelek és  snowboardozom is, attól függ, mihez van kedvem. De azért nem száguldozok, mert nem akarom összetörni magam. Mi egyébként is elég kényelmesek vagyunk a párommal, ilyenkor nem a folyamatos csúszás a lényeg, hanem az aktív pihenés” – tette hozzá Győző, aki zenésztársaival együtt már hatalmas erőbedobással készül a február 10-ei arénás nagykoncertre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top