Sztárok

Meglepő szerepben láthatjuk Varga Győzőt

Nemes ügy mellé állt az Irigy Hónaljmirigy sztárja. Bármit megtehetsz! – ez a mottója annak a wakeboardozásról szóló riportfilmnek, amelynek Varga Győző a producere.

A film főhősei olyan mozgássérültek, akik igyekeznek ugyanolyan teljes életet élni, mint ép társaik – ebbe akár az is belefér, hogy kedvenc sportáguknak, a wakeboardnak hódoljanak. Miért is ne? Hiszen a lehetetlen nem létezik! A különleges riportfilm születésében producerként az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Varga Győző is részt vett. A film készítőinek a célja az volt, hogy megmutassák, kerekesszékesként sem kell lemondani az álmainkról. A szereplők között ott van a Diswake SE elnöke és alapító tagja, Lőrincz Krisztina paralimpikon is, aki törhetetlen pozitivizmussal mesél életéről és arról, mint jelent számára a sport.

Varga Győző maga is régi motoros a wakeboardpályán, nem csoda hát, hogy szívesen vállalta a filmmel kapcsolatos feladatokat, amikor felmerült az ötlet.

Amikor a vízen suhansz, és az ereidbe szökik az adrenalin, az valami leírhatatlan érzés. Én is régóta  wakeboardozom, és lehet, hogy mostanában kicsit ritkábban kergetem a hullámokat, de amikor lehetőségem adódik, mindig ugyanolyan lelkesedéssel állok a deszkára. A hely, ahova járni szoktam, lehetőséget biztosít mozgássérült embereknek is a sportolásra, innen jött a film ötlete. Nekünk, akik oda járunk, nem meghökkentő, sőt természetes, hogy egy ember kerekesszékből ül át a wakeboardba, ezt szerettük volna a filmmel is bemutatni: hogy egy mozgásában korlátozott ember is mindenre képes lehet, és ugyanolyan életet élhet, mint bárki más

– mesélte Varga Győző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top