Sztárok

Titokban lombikprogramban vesz részt Beren Saat, a Fatmagül sztárja

A saját hazájában, Törökországban Beren Saatnak esélye sincs arra, hogy végigcsináljon egy lombikprogramot. A Fatmagül sztárja ezért az Egyesült Államokba utazott, a lehető legnagyobb titokban,

Beren Saat és a férje, Kenan Doğulu nagyon szeretnének gyereket, ezért egy lombikbébiprogramban vesznek részt. A Fatmagül sztárja 2015 februárjában, egy isztambuli magánklinikán már megkezdett egy hasonló programot, majd félbehagyta a kezeléseket, mivel az eset nyilvánosságra elé került.

A 32 éves Saat és 42 éves férje ezért úgy döntött, hogy az Egyesült Államokban vágnak bele a babaprojektbe, mivel nagyon zavarta őket, hogy a magánéletük a lapok címoldalára került. A színésznő nagyon keresett, nemcsak Törökországban, hanem Latin-Amerikában is sztár a Fatmagül óta, de tavaly nyár óta minden létező ajánlatot visszautasított, hogy most csak a magánéletére koncentráljon.

Férjével egy Los Angeles-i klinikán folytatták a lombikprogramot. Doğulu, aki feleségével együtt maga is kezeléseken megy keresztül, egy időre visszatért Törökországba, hogy koncertet adjon, addig Saat a malibui házukban maradt nyáron. Annak idején az esküvő után is ott maradtak, mert igazán csak ott tudnak kikapcsolódni.

Megnézem
Összes kép (1)

Annyit a török lapok most is megírtak, hogy a színésznő a program utolsó fázisában van. A híres házaspár ismét elutazott Amerikába, hogy a lombikbébiprogram folytatódjék. Az Atatürk reptéren le is fotózták őket, majd megírták különböző netes fórumokon, hogy a Los Angeles-i kórházban kisebb műtéten esett át Saat. A színésznő az orvosok szerint nagyon jó hírekkel távozhatott az operáció után és már nincs semmi akadálya a gyerekvállalásnak. Ezzel együtt az is kiderült, hogy a pár szeretné, ha a baba az Egyesült Államokban jönne világra.

Titokban lombikprogramban vesz részt Beren Saat, a Fatmagül sztárja

Saat egyébként korábban nyilatkozta, hogy ezzel a témával kapcsolatban is szívesen mesél, de csak miután már megszületett a gyereke.  A színésznő sosem kerülte ki a kényes témákat, amikor például a Fatmagül kapcsán a nők elleni erőszakról kérdezték, kiállt a nők jogaiért.

A sorozat nem véletlenül borzolta a kedélyeket azokban az országokban, ahol vetítették. Nálunk a TV2-n látható hétköznaponként. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top