Sztárok

Kelemen Anna: Nehogy azt hidd, hogy hozzád akarok menni

Ömlik a szenvedély Kelemen Annából. A fiúja szeretné, ha felengedne a kapcsolatukban, de ő juszt se, csak ha megkérik a kezét. Logikai zavar.

Kelemen Anna már megint ott ült a Várkonyi Andrea dirigálásával hömpölygő Micsoda Nők!-ben, melyben szóba került a házasság. Annácska elmondta, hogy a fiúja folyton azzal nyüstöli, hogy belelazulhatna románcukba, de neki ez valahogy nem megy, mert szeretné megőrizni a függetlenségét. Eközben persze azt is megjegyzi, hogy ő majd akkor “olvad bele” egy kapcsolatba, ha túlesnek a leánykérésen. Ugye hogy úgy hangzik ez, mintha erőltetni akarná a gyűrűt? Igen. Ennek ellenére Kelemen azt mondja, hogy esze ágában nincs esküvőzni, teóriája szerint érezteti is a a fiújával, hogy “nehogy azt hidd, hogy hozzád akarok menni”. Az alábbi videóban logikai bukfencek sora látható attól a Kelemen Annától, akire hirtelen rájöhet a szülhetnék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top