nlc.hu
Sztárok
Kelemen Anna nem áll le a plasztikáztatással

Kelemen Anna a plasztikáról: „Magamra egy bábként tekintek, amit szeretek megkreálni”

Elárulta, ma már a mellbimbója sem olyan, mint korábban.

Kelemen Anna az elmúlt években mindig felemásan nyilatkozott az érzéseiről. Volt, amikor azt mondta, nem szeretne kapcsolatot, gyereket. Máskor pedig elárulta, nagyon vágyik kapcsolatra és gyerekre. Egy dologban viszont mindig őszinte, állandóan változik a külseje. Nem olyan régen közel 40 kilótól szabadult meg, aminek következtében mesélte, szúr a feneke, ha leül. 

Kelemen Anna

Trenka Attila: Trenka Attila

A minap a Ripostnak mesélt arról, ez az egyik szenvedélye. Mármint az, hogy folyamatosan átalakítja magát. 

Nagyon hat rám a külvilág, az, hogy éppen milyen testképet tartok esztétikusnak. Magamra gyakorlatilag egy bábként tekintek, amit szeretek megkreálni, időről időre megváltoztatni, mint egy művész. Öt évvel ezelőtt még a mellbimbóm is máshogy nézett ki, mint most. Nem csoda, hogy a rendezvényeken is odajönnek hozzám mostanában, hogy: »Anna, valóban te vagy az?« Csak a hangomról ismertek meg. Nincs mit tenni, háromhavonta nyúlok a szikéhez

 – fogalmazott a modell, majd arra is kitért, mi a jelenlegi álláspontja a családalapítással kapcsolatban. 

Nem látom magam babakocsit tolva, anyaként. Egy ideig erről nem meséltem ilyen nyíltan, ilyen őszintén, inkább igyekeztem elkerülni, tompítani a dolgot. Most már viszont kimondom, hogy nem látom magam ebben a szerepben. Egy gyerek pedig pontosan érzi, ha olyan közegben kell felnőnie, ahol nem várták őt igazán, és ahol az anya egyfajta áldozatként tekint magára, és néhány dolog miatt a gyereket hibáztatja, akár tudat alatt is. Én erre egyáltalán nem vágyom” – jelentette ki Anna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top