nlc.hu
Sztárok

Kelemen Anna a családalapításról

Családra, gyerekre vágyik már Kelemen Anna, de szerinte félnek tőle a férfiak

A modell úgy véli, a hírneve nem feltétlen segíti a családalapítást.

Magánéletéről vallott Kelemen Anna. A modell elmesélte a Fókuszban, hogy áll a párkereséssel, szerinte miért félnek tőle a férfiak, illetve vágyik-e családra.

Kelemen Anna

Kelemen Anna reménykedik, hogy egyszer megtalálja gyermekei apját – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Elmondása szerint már nagyon megállapodna, viszont nála is van egy határ: nem szülne gyereket bárkinek, például Gábor Zsazsa özvegyének. „Vannak dolgok, amik szentek. Ilyen a szülés” – indokolta.

Én nem vagyok könnyen szerelmes. Nagyon ragaszkodom, hogy ha valaki megfog. Azt gondolom, hogy a legközelebbi kérdésnél egy gyűrű lesz, tehát hogy ha valaki jön, az vegyen feleségül” – jelentette ki Kelemen Anna, hozzátéve: a hírneve nem feltétlen segíti a családalapítást, róla ugyanis nem az jut a férfiak eszébe, hogy komoly szándékai is lehetnek.

“A legnagyobb probléma Magyarországon az, hogy Kelemen Annával járni vagy szoros kapcsolatot kialakítani vele, elég töketlenek a férfiak ilyen szempontból, mert vagy a mamának, vagy a szomszédnak, vagy a főnöknek meg kellene magyarázni. Az a tapasztalatom, hogy a férfiak ettől a Kelemen Anna brandtől vannak megijedve és mondjuk nagyon szívesen négy fal között titokban vagy egy erdőben eldugva megismerkednének velem. De mit szól hozzá a nagyvilág? Vagy esetleg mennyire leszek én hűséges? Rengeteg kérdés merül föl benne. Pedig én egész jól tudok működni, sőt alámegyek a páromnak. Erre jó példa, hogy én már nem vagyok az a lány, akit otthon még meg kell hódítani” – árulta el.

Korábbi komoly kapcsolataiból mindig hiányzott valami, ami miatt nem jutott el a családalapításig, de most nem tehet mást, csak reménykedik, hogy egyszer megtalálja gyermekei apját. “Kettő komoly kapcsolatom volt az életemben. A legutóbbi hosszú kapcsolatomban, ami ilyen együttélős, komoly kapcsolat volt, az volt a gond, hogy nem lettek lefektetve a szabályok, tehát amikor a Kelemen Annát és a benne lévő nőt megismerte és választotta, akkor azt utána elkezdi megváltoztatni” – mesélte.

Mint mondja, tanult a korábbi hibáiból, és párkapcsolati téren is sokat fejlődött. Párja kedvéért még a jelenlegi életformáját is megreformálná, a gyerekvállalástól pedig egyáltalán nem zárkózik el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top