nlc.hu
Sztárok

Kelemen Anna az első csókjáról

Kelemen Anna és az intimitás: „Nem sűrűn csókolózom, az nálam már egy nagyon magas szint”

Azt is elárulta, hogyan szeret csókolózni.

Július 6. a csók világnapja, és kinek ne lenne legalább egy csodás vagy éppen borzalmas emléke a csókkal kapcsolatban. Ráadásul nem mindenkinek volt pozitív élmény, amikor először ért össze a szája valaki máséval. Nincsenek ezzel másként a celebek sem. 

Kelemen Anna

Fotó: TV2

Kelemen Anna Blikknek idézte fel élete első csókolózását. 

„Nekem a legelső csókolózós élményem nem volt jó. 14 éves voltam, osztálytársam volt a fiú, és egy házibuliban történt. Mindketten nagyon izgultunk, nagyon kezdők voltunk. Emlékszem, előtte lassúztunk, utána pedig egy ágyon fekve csókolóztunk. Nagyon nyálas volt, nem értettem a lényeget, de szerintem ő sem. Kifejezetten nagy bénázás volt, legalábbis mai szemmel. Remegtek a térdek, arra emlékszem, hogy nyálas volt – mesélte a lapnak a modell, aki azt is elárulta, milyen számára a tökéletes csók. – Ez annyira összetett. Mindenképpen gyengéd. Technikailag én azt nem szeretem, ha a másik meg akar enni, be akarja szippantani a nyelvemet, illetve hevesen át akarja vizsgálni a szájpadlásomat. Én a lassú tempó híve vagyok, az érzéki csóké. Az ajkunk tele van idegvégződésekkel, úgyhogy én inkább a játékos, harapdálós csókolózást kedvelem. Én nem sűrűn csókolózom. Az nálam már egy nagyon magas szint.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top