nlc.hu
Sztárok

Kelemen Anna fogyása

„Amikor leülök, szúr a fenekem” – Kelemen Anna még mindig fogyni akar

A szakorvos szerint nem kéne többet fogynia Kelemen Annának.

Kelemen Anna szerint nagyon jó érzés, hogy amikor leül, szúr a feneke, mert ilyet még életében nem tapasztalt. Korábban is nyilatkozott már a fogyásáról, és akkor is azt mondta, nincs testképzavara, csak ráment a gyomrára a jelenlegi háborús helyzet. Ennek ellenére azt is állította, kíváncsi arra, mikor lesznek beszédzavarai a szénhidrátmegvonásról, de nem tartja magát anorexiásnak.

Az RTL Fókusz című műsora egy újabb riportot készített vele, konkrétan elvitték egy szakemberhez, hogy felmérjék az állapotát. Dr. Tóth Tamás obezitológus szerint egyébként Anna testösszetétele jól működik, de intő jelek mutatnak arra, hogy ha így folytatja, nem lesz a fogyókúrázásnak jó vége. A testében kicsivel több mint 7 kiló zsír van, ha ebből még sokat fogy, meghal (a normál tartomány 9 kilótól kezdődik) – figyelmeztette az orvos.

Kelemen Anna egyébként nem érzi magát felelősnek azért, hogy esetleg rossz példát mutat a fiatal lányoknak, és szeretne 43 kilóra fogyni, ami a BMI szerint is a sovány kategóriába esik.

Kelemen Anna

Fotó: Levente klubja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top