nlc.hu
Sztárok

Kelemen Anna fogyásáról nyilatkozott

Kelemen Anna: „Én vagyok az első ember Magyarországon, akin megmutatkoznak a háborús helyzet jelei”

Kelemen Anna tagadja, hogy testképzavara lenne.

Sokaknak feltűnt, hogy Kelemen Anna tovább fogyott, vannak, akik aggódnak érte. Az RTL Fókusz című műsorában a híresség azt mondta, nincs testképzavara, csak ráment a gyomrára a jelenlegi helyzet, ami körülbelül két éve tart. „Szerintem én vagyok az első ember Magyarországon, akin megmutatkoznak a jelenlegi háborús helyzet jelei. Én ezt magamra vettem”  – tette hozzá.

Ami az étrendjét illeti, Kelemen Anna saját bevallása szerint sok folyadékot fogyaszt, illetve húst eszik, de köret nélkül. Ugyan centikről és kilókról nem szívesen beszél, de a Fókusz szerint már jócskán 50 kiló alatt van.

Kelemen Anna

Fotó: press.tv2.hu/TV2

Azt viszont beismerte, szereti feszegetni a saját határait. „Kíváncsi vagyok arra, mikor lesznek beszédzavaraim a szénhidrátmegvonástól, vagy mitől lassulok” – nyilatkozta. Megjegyezte, nagyon erősnek nem mondható, nehéz súlyokat nem tud emelgetni, de nem tartja magát anorexiásnak vagy bulimiásnak. „Attól nagyon messze vagyok. Ha beírjuk, hogy anorexia, nem egy ilyen lány jön ki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top