Sztárok

VV Dórit meztelenül fotózzák, videó is van róla

Mindenki csak VV Dóriként ismeri a Való Világ7 bronzérmesét, Török Dórit, aki most az egyik legnevesebb férfi magazinban, a Playboyban szerepel. Erről is beszélt, miközben szexis képek készültek róla.

Öt éve bejutott a Playmate of the Year 12 döntőse közé, nemrég pedig a mexikói Playboy-villában járt. VV Dórit a közép-amerikai országban sztárként kezelték, nem csoda, ha azon is elgondolkozott, kiköltözik. Minderről az RTL Klubnak mesélt, miközben éppen egy nagyon bevállalós fotósorozat készült róla. 

“23 éves voltam, amikor először levetkőztem egy címlapfotózáskor” – kezdte VV Dóri, akire első pillanatban alig ismertünk rá barna hajjal. 

VV Dóri meztelen képek

A villából kikerülve itthon is több férfimagazinban jelentek meg róla képek, láttunk már róla pikáns fotókat, de ez a mostani egészen más. 

VV Dóri meztelen képek

Ráadásul a venezuelai nyuszis magazin címlaplánya is ő lett, de ahogy elmondta: nem biztos, hogy kizárólag csak ott láthatjuk majd.  

Ameddig azok a felvételek megjelennek, mutatjuk gyors egymásutánban a lányeget, hogy milyen fotózáson is vett részt Dóri, miközben az RTL stábja forgatott: 

VV Dóri meztelen képek

“Ameddig nem csináltattam meg a mellemet, addig annyira szégyellős voltam, hogy a strandon se vetkőztem le. Aztán, amikor meglett a mellem, akkor már nem, de még mindig bennem van ez a szégyenlősség, ami elég furán hangzik ennyi meztelenkedés után.”

A vele készült anyagot a videóra kattintva megnézheted:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top