TV-sztárok

VV Dóri Playboy-nyuszi lett Mexikóban

VV Dóri Playboy-nyuszi lett Mexikóban, még meg sem jelentek a képei, de állítása szerint már úgy bánnak vele, mint a világsztárokkal. Lépten-nyomon gratulálnak.

Már a tengerentúlon is Playboy-nyuszi lett VV Dóriból. “A legjobb barátnőm, Adri ajánlott be a fotózást szervezőknek, hogy szívesen kimennék én is vele, amíg ő dolgozik. Szerencsére láttak bennem fantáziát, aminek így visszagondolva is nagyon örülök” – kezdett bele a történetébe a Való Világ 7 egykori szereplője.

“Nagyon jól érzem magam itt Mexikóvárosban. Hivatalosan is mexikói Playboy-nyuszi lettem, de az itteni nyuszilánykodást össze sem lehet hasonlítani az otthonival. Csak itt a városban ötvenezren veszik a lapot, és még meg sem jelentem, az emberek felismernek az utcán, utánam kiabálnak, ajándékokat kapok, mint valami világsztár. Elmentünk megnézni a közeli látnivalókat, de szinte nem is láttam belőlük semmit, mert mindenki velem akart egy közös képet” – lelkendezett a Blikknek.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top