Találd ki, hol rendezett jelenetet Berki Krisztián

nlc | 2017. Február 03.
Ha egy pillanatra is komolyan vennénk Hódi Pamela és Berki Krisztián veszekedését, akkor azonnal elküldenénk őket párterápiára. A lényeg, hogy a történet szerint Berki jelenetet rendezett, de Hódi sem maradt néma.

Igazából teljesen mindegy, hogy ez a beszélgetés, csak az Édes élet egyik jól megkomponált része volt, vagy – és ez a nagyobb gáz – spontán, Berki Krisztián és Hódi Pamela szívéből törtek fel ezek a szavak. Tanuljuk meg együtt egy életre:

Nem beszélünk így egymással.

Sem a forgatókönyv szerint, sem a valóságban.

Nézzük mi történt? Hódi Pamela elment táncleckéket venni az esküvőre. Berki pedig megleste, majd ilyen szép szavakat intézett hozzá:

“Hogy találtad ezt ki magadnak? Ne mosolyogjál?! Félig ki van engedve a hajad! Velem topisan mászkálsz, most meg magassarkúban vagy? Mi az, hogy nekem nem számolsz be arról, hogy mikor, mit csinálsz?”

Hódi Pamela pedig, roppant bölcs módon, így reagált a helyzetre “Ne szájaljál az én órámon. Húzzál innen kifelé!… Annyira ciki ez a szituáció. Itt vagyok egy órán, erre bejön az emberem. Elkezd üvöltözni és kikelni magából… Mi szükség van erre?”

Exit mobile version