nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela a családi egységről

Hódi Pamela: „A szabályok betartásában Mazsinak is partnernek kell lennie”

Voltak nehéz időszakai az elmúlt egy évben, de a családja mindig ott volt mellette.

Hódi Pamela először nyilatkozott a nagyobbik gyermeke édesapja, Berki Krisztián halála óta. Az influenszer egyébként is ritkán ad interjút, most viszont mesélt az elmúlt majdnem egy évről és arról is, hogy milyen a kapcsolata volt anyósával és Berki Mazsival.

Hódi Pamela

Fotó: Schumy Csaba

„Amíg a szabályaimat betartják, mindenki találkozhat a lányommal, az ő érdekeit szem előtt tartva. Júliával ki tudtunk alakítani egy megfelelő kapcsolatot. Tudnak találkozni, legutóbb én vittem le hozzá Natit Tatabányára. Megkértem azonban, hogy amit az unokája bizalmasan mond neki, azt ne mondja el senkinek. Nem fogom gátolni Natit, hogy találkozzon a rokonaival, amíg szívesen megy. Ez Emmára is érvényes, de a szabályok betartásában Mazsinak is partnernek kell lennie. Egyelőre jól haladunk” – árulta el a hot! magazinnak Hódi Pamela, aki arra is kitért, hogy miként sikerült túllépniük a tragédián. 

„A maximális összetartásunk, négyünk kis egysége segített át a tragédián. Voltak mélypontok, majd jöttek jobb napok. Rengeteget beszélgettünk, és amikor csak lehetett, kifejeztük a szeretetünket szóban és testbeszéddel. Igyekeztünk odafigyelni egymás rezgéseire. Nati minden rezdülését érzem: már látom a tekintetéből, mit érez, mit gondol. Ugyanígy van ez Bencével is” – részletezte Pamela.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top