nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián édesanyja kiborult

Berki Krisztián édesanyja kiakadt Hódi Pamelára: „Miért kell ezt csinálni? Pamela ezzel jót tesz a kislányának?”

Júlia asszony szeretné, ha végre békén hagynák fia emlékét.

2022. május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A híresség két kislányt is félárván hagyott, az akkor alig egyéves Emmát, Berki Mazsi gyermekét, és a 8 éves Natit, Tóth-Hódi Pamela lányát. Mazsival ellentétben Pamela keveset beszélt a történtekről, hiszen őt duplán megrázta az eset, mivel lánya, Nati találta meg Krisztián élettelen testét. 

Tóth-Hódi Pamela

Fotó: Schumy Csaba

„Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna” – nyilatkozta szeptemberben az influenszer, aki részletekbe akkor sem bocsátkozott. 

Most viszont ő lesz a vendég Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube csatornáján, ahol először árul el részleteket arról a borzalmas hajnalról.

Ő az egyik legnagyobb követőbázissal rendelkező magyar influenszer. Nem tagadja, hogy ismertségét volt párjának köszönheti. Sok mindenen ment keresztül az elmúlt években és még mindig keresi az útját. Eddig nem volt ereje hozzá, hogy beszéljen élete legnehezebb reggeléről, de most megtöri a csendet! Beköltözik hozzám: Hódi Pamela Premier: Péntek 19.00 csak a Frizbi TV YouTube csatornán!

 – konferálta fel a pénteken megjelenő epizódot Hajdú Péter. 

A Bors megkereste Berki Krisztián édesanyját, aki a hallottaktól teljesen kiborult. 

„Elmondja a tévében, hogy mi történt? Akkor én is onnan fogom megtudni. Hiszen nekem még nem mondta el senki, hogy pontosan mi volt abban a lakásban… Le vagyok döbbenve… miért kell ezt csinálni? Másfél éve elment a fiam, ő már nem tudja megvédeni magát és mégis mindig minden róla szól. Még most is. Jó lenne, ha végre békén hagynák! Pamela szerint ezzel jót tesz a kislányának? Aki tud írni és olvasni… Nem gondol bele, hogy ezzel felkavarja újra a gyermek lelkét? Ezt a tragédiát úgysem heverjük ki soha. Sem mi, felnőttek, sem az a szegény gyerek – dühöngött Júlia asszony, majd rövidre zárta a beszélgetést. – Nem vagyok benne biztos, hogy megnézem az adást… Azt hiszem, nem tudom majd végighallgatni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top