nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi a kislányával való kapcsolatáról mesélt

Berki Mazsi úgy érzi, hogy Krisztián őrangyalként vigyáz a kislányukra

Berki Mazsinak és kislányának, Emmának nehéz volt az újrakezdés, de az édesanya mindent megtesz annak érdekében, hogy kislánya a legkevésbé sérüljön. Sokszor beszélget vele az édesapjáról, így azt is elmondta neki, hogy Krisztián őrangyalként vigyáz rá a mennyországból.

Berki Renátának, azaz Mazsinak és kislányának Emmának nehéz volt az újrakezdés, azonban az édesanya szeretné, ha kislánya tisztában lenne azzal, hogy rá mindig számíthat, illetve Berki Krisztián is őrangyalként vigyáz rá a mennyországból – írta meg a Blikk. 

Berki Mazsi

Fotó: Instagram

Annak ellenére, hogy a nagyszülők is sokat segítenek, Mazsi tudja, mennyire fontos, hogy minél több anya-lánya programot csináljanak gyermekével, hiszen az érzelmi biztonság a legfontosabb a kislány életében. Hangsúlyozta, hogy persze a szomorúságot sem szabad elrejteni a gyermekünk elől.

Amikor az apukája meghalt, elmondtam neki, hogy ő már a mennyországban van, sőt, azóta is beszélek vele időnként erről a témáról, amikor megkérdezem tőle, hogy apa szeret téged? Amire mindig helyesel. Úgy gondolom, Emma érzi, hogy az apukája őrangyalként vigyáz rá az égből, az anyukája pedig itt, a Földön gondoskodik róla

– mesélte a Blikknek. 

Mazsi azt is elárulta, miszerint vannak benne félelmek azzal kapcsolatban, hogy Emmában hiányt okoz majd, hogy Krisztián már nincsen velük, azonban szerencsére a nagypapája is rendszeresen foglalkozik vele, illetve az új párja is valamelyest betölti az apaszerepet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top