nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela kislánya rengeteget tanul

Hódi Pamela: „Nati éjszaka is tanul, annyira komolyan veszi az iskolát”

Pamela az Instagramon beszélgetett követőivel, akik sok más mellett Natikáról is kérdezték, ő pedig lelkesen válaszolt.

Ahogy azt a Bors is megírta, Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya nagyon lelkiismeretes, igazán komolyan veszi az iskolát. „Van, hogy félálomból felkel, mert épp a fejében számol egy feladatot, de nem megy neki, úgyhogy képes felkelni, szólni nekünk, hogy hadd csinálja meg a mágnestáblán. Utána nyugodtan alszik. De ugyanez van, ha verset kell tanulni, szabályt, szavakat, bármit” – avatta be a kíváncsiskodókat.

Hódi Pamela

Fotó: TV2

A lap munkatársai megkeresték Pamelát és arról faggatták, hogy szerinte kislánya önszorgalomból tanul-e ilyen kitartóan vagy inkább a túlzott megfelelési kényszer dolgozik benne?

„Nem érzi jól magát azokban a helyzetekben, amikor olyan eredményt diktál be a tanár, akár neki, akár másnak, ami nem annyira jó. Iszonyatosan büszke vagyok rá és örülök neki, amiért így áll a tanuláshoz. Az első osztálytól azt neveltem belé, hogy igenis teljesíteni kell. Nálunk egy szabály van: ha egy tananyagra azt mondja, hogy érti és arra nem kell külön tanulni, de mégsem lesz ötös, akkor pontosan tudja, hogy annak nem fogok örülni. Viszont, ha van egy anyag, amire sokat készülünk és nem sikerül, akkor én egyáltalán nem haragszom, mert úgy vagyok vele, hogy mindent megtettünk. A következőre többet készülünk majd” – osztotta meg nevelési módszerét a Borsnak Pamela.

Elmondta azt is, hogy Natika nagyon szép félévi bizonyítványt vitt haza, ami maitt leírhatatlanul büszkék rá és egy kisebb ajándékkal is meglepték. Pamela úgy látja, nincs könnyű dolga a mai gyerekeknek az iskolában, az utóbbi hetekben kislánya osztálya is nagyon sok témazárót írt, amire komolyan kellett készülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top