nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela is spórolni kezdett

Hódi Pamela is spórol: „Már nem csinálok nagy bevásárlásokat, mert olyan árak vannak”

Egy valamiből viszont nem tud engedni.

Az utóbbi időben több sztár is bevallotta, a megemelkedett rezsi-, és élelmiszerárak miatt nekik is megkellett húzni a nadrágszíjat. Kollányi Zsuzsi családanyaként a bevásárlásnál figyel oda jobban, Fodor Zsóka az utazásaiból vett vissza, Járai Mátéék pedig novemberig nem kapcsolták be a fűtést

Hódi Pamela

Hódi Pamela a Reggeliben

Hódi Pamela az RTL Reggeli vendégeként arról beszélt, két gyermek mellett már ő is jobban odafigyel arra, hogy mire költ. 

Már nem csinálok nagy bevásárlásokat, mert olyan árak vannak. Kitalálom, hogy másnap mit főzök, és fixen ahhoz vásárolok. Ezenkívül nagyon odafigyelünk arra, hogy a lámpát mindig lekapcsoljuk, ha nincs rá szükségünk – mesélte az influenszer, aki hozzátette, van, amin nem tudnak spórolni. – 24 foknak lennie kell, egyrészt a gyerekek miatt, másrészt pedig azért, mert én is nagyon szeretem a meleget.

Pamela azt is elmondta, nem esik nehezére a spórolás, ugyanis szülei korán megtanították bánni a pénzzel, amit most már lányának Natinak is igyekszik átadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top