nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka is spórolni kezdett

„Ez a mai világ kétségbeejtő” – Fodor Zsókának nincs pénze utazásra

Viszont bizonyos dolgokra a szakmája miatt muszáj költenie.

Egyre több híresség beszél róla, hogy a mai, megdrágult világban bizony ők is a spórolás mellett döntöttek. Vannak, akik komolyabban odafigyelnek akár a bevásárlásnál, de akadnak olyan celebek, akik csak a luxustermékekről mondtak le. Fodor Zsóka élete is megváltozott.

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka a Mokkában

A színésznő bevallotta, életében soha nem volt szükség spórolásra, mert mindig addig nyújtózkodott, ameddig a takarója ért: Most azt mondta, meg kell fognia a pénzt.

„Én soha nem voltam spórolós, mert nem szorultam rá. Mindig megkerestem azt a pénzt, amire szükségem volt, soha nem panaszkodtam, addig nyújtózkodtam, ameddig a takaróm ért. De ez a mai világ, valami kétségbeejtő. Sok dolgon nem tudok spórolni, például a szakmámból kifolyólag mindig topon kell lenni. De amin tudok, spórolok, mint például a taxin. Busszal intézem a dolgomat” – mesélte Zsóka, aki emellett az utazásról is lemondott. Mivel a színművész nem beszél nyelveket, eddig mindig társakkal utazott, de jelenleg nem tudja ezt finanszírozni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top