nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick spórolása

Yvonne Dederick is spórolni kezdett: szárítógép helyett inkább tereget

Elárulta a luxusfeleség, hogyan védekezik az infláció és a válság ellen.

Yvonne Dederick már most elkezdett spórolni az áram- és a gázfogyasztásán. A Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta a Fókuszban, milyen takarékossági intézkedéseket vezetett be otthon.

Yvonne Dederick

Yvonne Dederick immár odafigyel a kiadásaira – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Azt mondja, bár az ő pénztárcáján valószínűleg kevésbé érződik a mostani helyzet, jobban megnézi, hogy mire költ, és mennyit fogyaszt. Ételt sosem dob ki, a víz- és áramfogyasztásra mindig is odafigyelt, de most újabb lépéseket eszközölt otthonában: egy törölközőt használ, és hanyagolja a szárítógépet is, inkább kiteregeti a mosott ruhákat. “Öntözhettem volna hullára a füvemet, de visszafogtam az öntözést, mert aszály van. Ki is égett a füvem, de kiégett másoknak is a füve, majd jövő tavasszal rendbe tesszük” – jegyezte meg Yvonne Dederick.

Az üzletasszony sosem kérkedik a vagyonával. Most pláne nem teszi – szerinte nem illik. Ezt látta Amerikában a 2008-as gazdasági világválság idején. “Egyrészt az ember érzi a társadalmi feszültséget, és fél attól, hogy valaki akár rátámad az utcán, de ettől függetlenül is ízléstelen dolog ilyenkor kérkedni a vagyonnal” – véli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top