nlc.hu
Életmód

Kollányi Zsuzsi a spórolásról

„Mi jelentősen jobb helyzetben vagyunk, mint mások” – Kollányi Zsuzsiék is igyekeznek spórolni

Három gyerek mellett már rutinosan mozog a spórolás terén az énekesnő.

Egyre több híresség vállalja fel, hogy bizony ők is spórolásba kezdtek a megnövekedett árak miatt. A minap Fodor Zsóka mesélte el, hogy ő az utazásaiból vesz vissza, de van olyan, aki konkrétan az élelmiszereknél húz egy határt

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi a Reggeliben

Kollányi Zsuzsi háromgyerekes anyaként az RTL Klub Reggeliben fejtette ki a véleményét. 

„Mi jelentősen jobb helyzetben vagyunk, mint sokan mások, nekem élnek barátaim ilyen-olyan területeken egy fizetésből, több gyermekkel. Aggasztónak tartom, hogy az a termék, amit még az előző hónapban megvettél nyolcszáz forintért, az ma már 1400 forint. Ez nagyon ijesztő, ha megnézed, hány nyugdíjas van az országban, hányan élnek átlagfizetésből. Nem tudom, ezt meddig lehet tovább folytatni – kezdte az énekesnő, majd hozzátette, ők hogyan spórolnak. – Három gyerekkel az ember megtanulja megnézni, hogy mire költ. Tehát eleve, amióta megvannak a gyerekek, sokkal jobban kalkulálok mindennel és az a célom, hogy mire ők felnőnek, nekik ne legyen gond az iskoláztatásuk, vagy hogy hol fognak lakni. Eddig is néztük a dolgokat, de az tény, hogy most már az eddigiekhez képest is sokkal jobban megnézem, hogy mi hol mennyibe kerül, mert nem mindegy. Napi több tízezer forintot lehet azzal megspórolni, ha odafigyelsz arra, hogy az, amit megveszel, hol mennyibe kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top