Sztárok

Gönczi Gábor exkluzív babafotói a címlapon

Nagyon sokáig várt arra a pillanatra Gönczi Gábor, amikor a kezében tarthatja a gyerekét. Az elmúlt két hónapban nem tudott betelni a kis Áronnal, akiről most mutatott először képet.

A BEST magazin exkluzív fotóján nézhetjük meg először a kicsit, és ha a címlapon nem is, de a benti képeken úgy látszik: Gönczi Gábor színeit örökölte a gyereke. Mivel a műsorvezető bent volt a szülésnél, most először részletesen is elmondta, hogyan telt az a nap, amit Gönczi nemes egyszerűséggel élete legjobb napjaként aposztrofált korábban. “Nem volt kérdés, hogy én is bent leszek Ildkóval a szülőszobában. Bár sokan féltettek, hogyan fogom bírni, de életem legjobb döntése volt.” 

Gönczi Áron 4100 gramm és 57 centi volt, amikor megszületett, és azóta eltelt két hónapban nagyon szépen fejlődött a baba. Ildikó szerint a párja hamar beletanult a teendőkbe, a magazinból pedig kiderül, mennyi időt tölt Gönczi otthon, és hogyan osztják be a teendőket. 

“Mindkét részről Áron az első unoka, úgyhogy nem csoda, milyen lelkesek és boldogok. Még a 93 éves nagymamámnak, a fiam dédnagyanyjának is naponta kell képet küldenem a Facebookon” mesélte lelkesen  a műsorvezető, hogyan változtatta meg az egész család életét Áron érkezése. 

Gönczi Gábor exkluzív baba fotói a címlapon

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top