Sztárok

Ezek Gönczi Gábor és Ildikó első esküvői képei

Nem akarták elkapkodni az esküvőt, hogy minden pillanatát meg tudják élni, végül úgy alakult a nagy nap, ahogyan megálmodta Gönczi Gábor és Szlama Ildikó.

„Egy gyönyörű kisgyermek, három leánykérés, négy csodálatos év, közel tízezer szerelmi vallomás után úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket” – írta Gönczi Gábor és Szlama Ildikó az esküvői meghívójukra. A pár egyedül a Story magazinnak mesélt a meghitt napról, mégpedig a helyszínen. 

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó (Fotó: Facebook)

A magazin exkluzív beszámolójából kiderült, hogy a dátum kiválasztása nem volt véletlen, Gönczi Gábor 10-én született, Ildikó pedig 13-án, és mindkettőjük születésnapját magába foglalta  október 13, ami szerencsére szombatra esett idén. Bár jócskán a nagy nap előtt elkezdték a szervezést, végül mégis csak az utolsó pillanatban állt össze az esküvő. A menyasszony ruhája például az utolsó előtti napon készült el. 

Ildikó az esküvőn és az azt követő vacsorán két különböző ruhát viselt, és még egyszer átöltözött a menyecskeruhájába. Gönczi Gábor meghatódott, amikor az esküvőn először meglátta a menyasszonyt

„Én nem szoktam sírni, de amikor megfordultam, elsírtam magamat. Ennyire gyönyörűnek még soha nem láttam Ildit. Azt éreztem, én vagyok a világ legboldogabb embere.”

Gönczi Gábor és Ildikó esküvői fotóalbuma csak a Storyban látható:

Csak a Story magazinnak mutatta meg az esküvői képeit Gönczi Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top