Sztárok

Hihetetlen változások jönnek a Barátok köztben

Újabb női szereplők hagyják el a Mátyás teret. Nyári Dia és Gubík Ági karakterét jóval kevesebbet láthatják mostantól a nézők.

A Barátok közt sajtósa mindenkit megnyugtat: senki sem távozik örökre.Gubík Ági nem hagyja el a sorozatot, egy idő után az együttműködés formája változik, és vendégszereplőként láthatják majd a nézők, tehát továbbra is része lesz a sorozatnak” – magyarázta a Borsnak Böjte Piros. Gubík színházi munkájára fog koncentrálni a napi sorozat helyett.

Hihetetlen változások jönnek a Barátok köztben

Nyári Dia helyzete már nem ilyen egyszerű, a fiatal szépség ugyanis felvételire készül. “A tervek szerint Hanna karaktere a távozás után időről időre visszatért volna, de mivel Dia felvételizni fog a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ez az időszak átszervezésre került. Amíg nem forgat a sorozattal, az az idő a felvételire való felkészülésre használható, majd újra forgat, és amennyiben felveszik az egyetemre, véglegesen távozik a sorozatból” – mondta a szóvivő.

Hihetetlen változások jönnek a Barátok köztben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top