nlc.hu
Sztárok

Nyári Dia akkor és most

Barátok köztből a Sztárbox ringjébe: Így változott Nyári Dia az évek során

Nyári Diát közel 15 éve ismerte meg az ország, azalatt a szemünk előtt vált tiniből felnőtté, dögös nővé és édesanyává. Nézd meg a saját szemeddel a változást!
Nyári Dia

Mikor Nyári Diával először találkoztunk, egy cuki 16 éves kislány toppant be a Mátyás király térre. Ő volt Hanna, akit Dia 8 éven át alakított. Mellékszereplőből a Barátok közt egyik alapkövévé vált, meghatározó arca lett a sorozatnak, melyet azért (is) hagyott ott, mert várandós lett. Azóta Dia számtalan kihívásba vágott bele, szinte egy percre sem tűnt el a képernyőről. Főzött a Konyhafőnök VIP-ben, elment a dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen!-nel, most pedig a Sztárboxban tér vissza a tévébe. Dia igazi maximalista, mindenbe ezer százalékig veti bele magát – néha talán egy kicsit túlságosan is.

„Sokszor ostorozom és büntetem magamat, hogy még jobbnak kell lennem. Van ezzel dolgom, nem lehet nyalogatni a sebeimet és mindent a gyerekkoromra fogni. (…) Maximalista lettem, de arra sosem jutottam el gyerekként sem, hogy büszke legyek magamra, ha valami jól sikerül. Amikor ügyes voltam, az természetesen volt kezelve. Dicséret nélkül mentünk tovább a következő akadályra. Ezt viszem magammal. Ezen dolgoznom kell, hogy megelégedjek magammal” nyilatkozta a színésznő Tatár Csilla és Vágó Réka podcastjében. Valószínűleg Dia ezzel a mentalitással fogja bevetni magát a ringbe is… De amíg eljön ez a pillanat, nézzük meg, hogy változott az elmúlt évek során!

Nyári Dia
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top