nlc.hu
Sztárok

Nyári Dia a Kirakós legújabb epizódjában

Nyári Dia: „Sokszor ostorozom és büntetem magamat, hogy még jobbnak kell lennem”

A színésznő fájdalmas gyermekkori sebeket hordoz, amiken a mai napig dolgozik és most őszintén mesélt róluk.

Új epizóddal jelentkezik Tatár Csilla és Vágó Réka közös podcastja, a Kirakós. Az eheti vendég Nyári Dia színésznő. Kamaszként ismerte meg az ország, amikor elkezdett játszani a Barátok közt sorozatban. A műsorban beszél arról, hogy miért gyűlöli, mikor anyák megbélyegzik egymást, mit hozott az életébe a futás és hogy milyen gyerekkori nehézségeken ment keresztül.

Vágó Réka, Nyári Dia, Tatár Csilla

Vágó Réka, Nyári Dia, Tatár Csilla (Kirakós)

Nyári Dia nagyon őszintén mesél arról, hogy milyen gyerekkori sebeket hordoz. A mai napig elképesztően kishitű, nem tudja hogyan kezelje a dicséretet. Férje rendszeresen elmondja, hogy büszke rá és nagyszerű sportteljesítményt nyújt, de ő szinte meg sem hallja ezt.

Sokszor ostorozom és büntetem magamat , hogy még jobbnak kell lennem. Van ezzel dolgom, nem lehet nyalogatni a sebeimet és mindent a gyerekkoromra fogni. Az apukám végtelenül maximalista volt és addig álltam a zongora mellett, amíg egyetlen hamis hangot is énekeltem. Ez egyrészt jó is volt, mert én is maximalista lettem, de arra sosem jutottam el gyerekként sem, hogy büszke legyek magamra, ha valami jól sikerül. Amikor ügyes voltam, az természetesen volt kezelve. Dicséret nélkül mentünk tovább a következő akadályra. Ezt viszem magammal. Ezen dolgoznom kell, hogy megelégedjek magammal” – mondta Nyári Dia.

Az iskolás évei alatt egy évig kiközösítés áldozata is lett. A legjobb barátnője megharagudott rá és az osztállyal karöltve elkezdték kiutálni.

Nyári Dia

Nyári Dia (Kirakós c. podcast)

Volt egy olyan időszak a suliban,  amikor kilökött az osztály. Mai szóval , bullyingoltak. Összevesztem az akkori legjobb barátnőmmel, aki felhergelte az osztályt és azt vettem észre, hogy elkezdenek egy olyan pólót hordani, amin az volt, UED. Ez annak a rövidítése, hogy utáljuk együtt Diát. Nem voltak elég bátrak ahhoz, hogy teljesen kiírják, ezért volt csak 3 betű. Rettenetesen fájt, sokáig egyedül ültem, majd más kirekesztett gyerekekkel kezdtem barátkozni. Olyanokkal, akik a származásuk vagy a szüleik anyagi helyzete miatt voltak kirekesztve. Ettől sokkal érzékenyebb lettem a világra, mai napig nem bírom elviselni a kirekesztést senki és semmi felé. Eltelt néhány év, megbeszéltük a dolgokat és újra jóban lettünk az osztállyal, valahogy megoldódott ez a helyzet. Az osztálytalálkozón mindenki emlékezett rá, de ma már sajnálják nagyon, hogy ennyire hülyék voltak. Úgy emlékeznek, hogy féltékenyek voltak rám, de mindenki nagyon bánja már”- mesélte Dia.

A teljes beszélgetés Nyári Diával megnézhető Tatár Csilla Youtube oldalán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top