nlc.hu
Sztárok

Nyári Dia és az anyaság

Nyári Diát nem érdekli, ha rossz szülőnek tartják

A nehéz időszakokat is könnyedén kezeli.

Nyári Dia szerint a gyereknevelés csapatmunka, melyben nagyon ügyesen lavíroznak a férjével. Ezért nem is érdekli mások véleménye, főleg azoké, akik az interneten akarják megmondani, mit hogyan csináljon.

Nyári Dia (Diána) és férje Kovács Dániel

Nyári Dia és férje, Kovács Dániel. (Fotó: Trenka Attila)

„Nem érdekel, amikor megbélyegeznek, hogy rossz anya vagyok. A gyereknevelés szerintem egyébként sem egyszemélyes feladat, hanem csapatmunka. Azért, mert egy nő anyává válik, még nem kell mindent terhet egyedül cipelnie. Nem szégyen segítséget kérni! Jó esetben az apukák és a nagyszülők is hadra foghatók, de tudom, hogy vannak olyan anyák, akik képtelenek elszakadni a gyermeküktől. Én nem vagyok ez a típus” – mondta a Story magazinnak a színésznő, aki mindig is fiatalon akart édesanya lenni.

„Mindig is fiatalon szerettem volna anya lenni, és voltam olyan szerencsés, hogy hamar összesodort minket az élet a férjemmel. Egy éve voltunk együtt Danival, amikor elhatároztuk, hogy gyereket vállalunk, mert tudtam, hogy nemcsak társként, hanem szülőként is számíthatok rá. Így is lett! A férjem rengeteg terhet levesz a vállamról. Szerencsére nem nyomta rá a bélyegét a házasságunkra ez az időszak, hiszen közösen szenvedtünk, egymást soha nem bántottuk, inkább igyekeztünk lazán hozzáállni a dolgokhoz. Egyébként sem jellemző rám a túlféltés, sőt! A barátaim szerint igazi hippimutter vagyok” – fogalmazott Dia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top