nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Sztárbox: Fotókon Nyári Dia és Járai Kíra összecsapása

A beszólogatások után végre szemtől szemben is ment az adok-kapok.

A Sztárbox hétvégi adásában Nyári Dia és Járai Kíra is összecsapott. A szakmai zsűri végül előbbit kiáltotta ki győztesnek a negyedik menet végén. Mindkét hölgy részéről rengeteg barát és családtag érkezett, hogy a ring mellől drukkoljanak a szerettüknek. Nyári Dia férje, és barátnői, többek között Kárpáti Rebeka is feltűnt a képernyőn, míg Kíra részéről a nők jogaiért keményen kiálló Horányi Juli, illetve a szinkronrendező férje, Járai Máté. A férfi könnyes szemmel nyilatkozott arról, hogy mennyire izgult a kedveséért. 

Járai Máté és felesége

Járai Máté és felesége. (Fotó: Trenka Attila)

„Jobban félteni valakit a saját életednél, számomra ez a szerelem, lassan 25 év után! Van egy EMBER, aki mindennél fontosabb… érte/vele élni. Elképesztő büszke és boldog vagyok… nem az eredmény miatt, hanem az útért, amit a ringbe lépésig megtett. Elképesztő önismereti utazás, önmaga határain való félelmetes, borzongató átlépés. Megtette, több lett tőle, más lett tőle, de legfőképpen erősebb lett tőle” – fogalmazott a színész az Instagram-oldalán. Azt is leírta, hogy önző módon örül, hogy most visszakapja a feleségét.

„De mindaz, amit kapott ettől az úttól, az enyém is… »Mert ahová Te mégy, odamegyek én is.« Szeretlek, büszkeségem, boldogságom” – zárta a gondolatait.

Íme pár fotó a mérkőzésről

Járai Kíra és Nyári Dia (1)
Megnézem
Összes kép (17)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top