nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Durva felvételek: Curtis padlót fogott, csúnyán kiütötték

Sörivással, meccsnézéssel és pörköltevéssel készült, meg is lett az eredménye.

A Sztárbox hétvégi adásának harmadik, és egyben utolsó összecsapását Szegedi Fecsó és Curtis vívták. Pintér Tibor lovas bevonulása és Nyári Dia győzelme után mindenki az újpesti rapper debütálását várta, aki elmondása szerint nem igazán tette oda magát, már ami a felkészülést illeti. A The Voice-ban való coachkodás mellett sok fellépése volt, amik nem engedték, hogy annyit eddzen, mint szeretne. Az előadó párja, Barnai Judit azt tanácsolta, hogy az első menetben próbálja kiütni Fecsót (aki hamarosan újra apuka lesz – szerk.) az állóképességének hiánya miatt. Ez nem jött össze.

Széki Attila, Curtis,

Széki Attila, Curtis (Fotó: Trenka Attila)

Curtis a mérkőzés után megköszönte azoknak, akik hittek benne. 

„Elnézést, ha csalódást okoztam. Nem tudtam úgy felkészülni erre a meccsre, ahogy illett volna, és meg kellett volna tisztelnem a ringet. De hálás vagyok a csatornának is, jövő héten The Voice-döntő, nézzétek szombaton! Egy menet volt bennem, ez volt ilyen kamikaze akció. A Fecsón látszik, hogy egy héten hat napot edzett. Én összesen edzettem hatot” – mondta a ringben.

Íme pár felvétel a mérkőzésről

Széki Attila, Curtis, Szegedi Fecsó, (2)
Megnézem
Összes kép (22)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top