nlc.hu
Sztárok

Curtis a vereségről

Curtis a Sztárboxban elszenvedett veresége után: „Nem álltam fel azért, hogy le legyek pofozva”

A lakótelepről hozott stílus itt nem vált be.

A Sztárbox hétvégi adásának harmadik, és egyben utolsó összecsapását Szegedi Fecsó és Curtis vívták. A rapper elmondása szerint nem igazán tette oda magát, már ami a felkészülést illeti. A The Voice-ban való coachkodás mellett sok fellépése volt, amik nem engedték, hogy annyit eddzen, mint szeretne. Curtis úgy tervezte, az első menetben kiüti Fecsót, de ez nem jött össze, végül Fecsó ütése küldte a padlóra a második menetben, ahonnan már nem tudott felállni. Az üzletembernek így dupla öröme volt, hiszen nem csak győzött, de a nagy plénum előtt jelentette be, hogy ismét apuka lesz. 

Curtis

Fotó: Trenka Attila

Curtis az rtl.hu-nak elmélkedett azon, mi okozta a vesztét. „Éreztem azt, hogy már nincs több szufla. És ha felálltam volna, lehet, hogy le lettem volna ütve. Ezt meg akartam előzni, nem álltam fel azért, hogy le legyek pofozva, biztosra mentem. Ma néztem vissza a meccset, a végére olyan fehér voltam, mint a bolti zsír. Ennyi volt bennem – magyarázta a rapper, akit a meccs után többen azzal zrikáltak, lakótelepi stílusban bunyózott, amit ő nem is tagad. – Mondták a bírók, hogy az első menet még az enyém volt. Tipikus lakótelepi stílusban bunyóztam, ott is körülbelül ennyire van idő. Lerendezed 1-2 perc alatt, ha tudod, ha nem, akkor baj van. Nekem pontosan ennyi kell: ha megtámadnának valahol, akkor meg tudjam magam védeni. Én nem bokszoló vagyok. Annyira kevés volt a pihenő az első menet után, hogy amikor szólt Kokó fia, hogy menni kell vissza a ringbe, már tudtam, hogy a második menet lesz a vége a rendezvénynek.”

A rapper még arról is beszélt, igyekezett show-t vinni a bokszolásba, és míg a legtöbben beszólogattak ellenfelüknek, ő az egyik szorításnál nyakon csókolta Fecsót, mert úgy érezte, sportemberként meg kell adnia a tiszteletet. 

„Az egyik összeölelkezésnél nyakon csókoltam. Próbáltam elvenni az élét ennek a dolognak. Páran eléggé beleálltak egymásba, ami szerintem nem volt elegáns és nem volt sportszerű. Nyilván tudom, hogy a boksz show is, és erről is szólhat, hogy üzengetünk egymásnak, én viszont volt sportemberként próbáltam megadni a tiszteletet. Nem ellenségek, hanem ellenfelek voltunk a ringben, és gratulálok Fecsónak!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top