Például az mostanában kiderült, hogy ötemeletes tortát akarnak, és az is egészen biztos, hogy hófehér lesz. Gianni és Debreczeni Zita az esküvői készülődés közben sokat kóstolgattak, végül megtalálták a tökéletes cukrászdát.
“Sok hizlaló kóstolás után, végül úgy döntöttünk, hogy Olaszországba, a veronai Perbellini család híres cukrászdájába megyünk. El is mentünk Veronába, Rómeó és Júlia városába, és ott is elkezdtünk kóstolgatni” – árulta el Gianni a Dining Guide cikkében.
Mint kiderült, a pár olyan ízekre vágyott, amelyek nem ehetetlenül édesek, és a cukrász ezért néhány javaslattal állt elő. Végül ezeket tette eléjük: vaníliakrémes piskóta, chantilly krémmel és eperrel készített piskóta, mandulás piskóta, ganache mandulával vagy pisztáciával, csokoládéval, kakaós piskóta Marschino likőr ízű krémmel és koktélmeggyel töltve. Hogy végül mit választottak, az titok, de annyi biztos, hogy a torta nem minden emelete lesz ehető.
“Az esküvői tortánk egyébként teljesen fehér lesz és ötemeletes, de az emeletek közül lesz olyan is, ami inkább csak a dísz, ahogy mondtam.”
Mivel Debreczeni Zita nem szereti a tortákat, ezért felmerült, hogy eleve szeletekben szervírozzák majd a süteményt, de Gianni ragaszkodik a hagyományokhoz. “Én klasszikus és hagyománytisztelő vagyok, ezért nagyon szeretném vágni a tortát – együtt Zitával.”
Korábban Zitából próbálták kihúzni az esküvő időpontját, de lényegében csak az derült ki, hogy nem nyáron tartják. Gianni a legutóbbi Micsoda nők! adásában annyit még elmondott: az esküvőt Olaszországban tartják, és megadják a módját: többnapos bulit terveznek.
“Nem szeretem, amikor az esküvőkön valaki nem éli át a pár boldogságát, és az van, hogy megérkeznek, esznek és hazamennek. Szóval én egy hosszabb időt szeretnék azokkal tölteni, akiket szeretek, pár napot, és ebbe az időszakba beleesik majd az esküvő is.”
De nézd meg, miket mondott még a tervezett esküvőről: