Sztárok

Koncz Gábor: Lehet, hogy benne van a potencianövelő

Sok mindenre jó az a tabletta, amit vele és Kelemen Annával reklámoznának. Koncz Gábor 78 éves, a gerincét két hét alatt háromszor műtötték, imád a lányokról nosztalgiázni, és elmondta: önálló esteket ad, hamarosan pedig ereje teljében áll színpadra.

Február végén mi is beszámoltunk róla, hogy Koncz Gábort potencianövelő reklámozására kérték fel, és hogy ebben a partnere Kelemen Anna volt. A Borsnak akkor Kelemen mindössze ennyit nyilatkozott: “Megtisztelő Konczot ismerni, vele találkozni. Jó páros a miénk!” A lap hozzátette, hogy a duó egy készülő sorozatban is színre léphet, így a mesés munkakapcsolat nem ér véget. 

via GIPHY

Koncz a hétfő reggeli Mokka vendége volt, ahol természetesen a potencianövelő is szóba került. A Kossuth- és Jászai-díjas színész elmondta, hogy igen, őt felkérték, de nem tudta, hogy potencianövelésről lesz szó. Koncz így kezdte a mondandóját:

A hír igaz, csak nem potencianövelő, hanem olyan energiát sugárzó valami, amibe mindenféle… ennyi minden van benne felírva… most ebben lehet, hogy benne van a potencianövelő.

(????) Koncz Gábor még megjegyzi, hogy örül, ha mindezzel fiatal kollégáin (férfiakon) tud segíteni. A színész hozzáteszi, hogy neki már sok nő ült az ölében előadások után, “fogdostak”, mondja, de arról nem beszél, hogyan, aztán témát vált. Azt mondja, jobban van már, tavaly szeptemberi gerincműtéteiből lassan feláll. Már most is játszik, önálló esteket tart, és várja, hogy ismét darabokban léphessen fel. “Vissza akarok térni az életbe” – mondta. Volt még némi “nemzeti szellemiségű színházazás”, egy kis “keresztény érzelem”, lányunokáiról pedig elmondta, “az a feladatuk, hogy szépek legyenek”.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top