nlc.hu
Sztárok

Ő Koncz Gábor felesége

Elvette jóval fiatalabb párját a 85 éves Koncz Gábor: „Reggeltől estig együtt töltjük a napot”

Csak most derült fény a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész titkos esküvőjére.

Koncz Gábor 3 éve beszélt először a párjáról, Katáról, de akkor és azóta is gondosan kerülte a feleség szót. Most kiderült, hogy már házasok. “Hét éve megnősültem” – vallotta be a 85 színész a napokban a Buda Környéki Televíziónak adott interjúban, amelyben hosszan mesélt róla, hogyan él most, mennyire szeret a műhelyében dolgozni – így derült ki, hogy értékes szerszámain a feleségével osztozik – írja a story.hu.

Koncz Gábor,

Koncz Gábor Kammerer Zoltán polgármesteri beiktatásán a gödi Gróf Széchenyi Ödön parkban 2023. május 24-én – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Gáborral 7 éve élünk együtt, és mondhatom, hogy nagy a szimbiózis közöttünk. Sok közös van bennünk, a környezet szeretete, a vadászat szeretete, az építészet szeretete. Lényegében reggeltől estig együtt töltjük a napot. Mindenhova együtt megyünk, mindent együtt csinálunk” – árulta el a képzőművész Konczné Kádár Kata.

A színész és a felesége arról is beszélt, hogy a házasságukban hagyományos a szereposztás. “Számomra nem idegen Gábor vehemens habitusa, mert az én apám is rendelkezett vele. Ez nem azt jelenti, hogy elnyomásban van az ember, de azért egy férfi legyen férfi” – hangsúlyozta Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top