nlc.hu
Sztárok

60 feletti szerelmes sztárok

A kor csak egy szám: magyar sztárok, akik hatvan felett estek újra szerelembe

Ráadásul, nem féltek világgá kürtölni boldogságukat.

A héten robbant a hír, hogy Vitray Tamás 90 évesen negyedik alkalommal is megnősült. A legendás tévés egy munkára kérte fel Évát, aztán szerelem lett belőle.

Vitray Tamás

Vitray Tamás (Fotó: Schumy Csaba)

Nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, amikor ide költöztem öt évvel ezelőtt. De csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazán akkor jött, amikor a Csak ülök… Csakazértis! elindult, mert kerestem valakit, aki gyártaná a műsort. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, és Éva éppen akkor szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, miután az a mestersége. Megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak szó szerint így történt ebben az ajtóban: Megálltam, mikor kikísértem, és mondtam, hogy beléd szerettem, most mit csináljak?” – nyilatkozta Vitray a kapcsolatuk elejéről. 

Nem ő az egyetlen, aki 60-on felül találta meg a boldogságot…

Joshi Bharat 66 éves volt, amikor találkozott új kedvesével

Joshi Bharat

Joshi Bharat (Fotó: Schumy Csaba)

A sorselemző és Kelemen Beatrix több mint három évtizedes házasságukat zárták le korábban, Bharat évek óta tartó válság után 2021-ben, 66 esztendősen adta be a válókeresetet, míg az üzletasszony válását előző ősszel mondta ki a bíróság. „Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jóbarátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat” – mondta akkor egy bennfentes a kapcsolatukról. Sajnos, ez a szerelem végül csak egy évet élt meg, így az exműsorvezető most ismét újratervezésben van, de ezt egyáltalán nem bánja

Ez a szerelem sorsszerű, karmikus volt, és ennek így kellett végződnie. Én már semmit nem akarok mindenáron, tehát nincs bennem az, hogy »jaj, egyedül nem jó, legyen valakim, legalább nem kell porszívóznom, nem kell főznöm«, tehát nem ilyen szempontok alapján gondolom a jövőmet.

Nemcsák Károly 66 évesen nősült újra

Nemcsák Károly

Nemcsák Károly (Fotó: Schumy Csaba)

A színházigazgató, a Szomszédok című sorozat egykori Vágási Ferije 2017-ben huszonegy év házasságot követően váltak el a feleségével, amit nehezen élt meg, de idővel ismét rátalált a boldogság

Én nem akartam válni, egy életre terveztem a házasságomat, nagy sokk volt ez az életemben. Nagyon nehezen hevertem ki. Úgy látszik, a Jóisten így akart próbára tenni, hogy mit és mennyit bírok. Ha nem rendelkeztem volna erős paraszti múlttal, erős életösztönnel, lehet, hogy feladtam volna, de ma már hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult az életem, hogy akaratomon kívül elvált ember lettem” – mondta tavaly a válásáról Nemcsák, aki akkor beszélt először arról, hogy ismét megházasodott.

Egy évvel ezelőtt, szűk családi körben volt az esküvőnk. A feleségem csodálatos ember.

Delhusa Gjon 61 évesen esett szerelembe 

Delhusa Gjo

Delhusa Gjon (Fotó: Olajos Piroska)

Az énekes és 44 évvel fiatalabb kedvese, Fanni lassan 12 éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk hajnalán rengeteg támadást kaptak a hatalmas korkülönbség miatt, de az idő őket igazolta. 

Ez egyszer csak úgy eltelt. Nem számoltunk semmit, én azt szoktam mondani, hogy ha csend és nyugalom van, akkor minden rendben van. A nagy korkülönbség ellenére nagyon jól működünk és ennyi- Nem kell ünnep, nem kell évszám, nem kell jubileum, udvariasság kell, kölcsönös, marha nagy tisztelet, ahogy a Fanni mondja, konfliktusmegoldó készség. Nem szabad feladni egy hirtelen veszekedésnél, vagy felkapni a vizet, hanem rögtön azon kell gondolkozni, hogy gyorsan fogjuk ki a szelet a vitorlából, mert ez egymásra rakodik.

mondta a 10. évfordulójukon Delhusa. A páros azóta az esküvőre készül, amibe mindenképpen szeretnének egy kis extrémitást is csempészni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top