nlc.hu
Sztárok

Joshi Bharat a magánéletéről

Megszólalt Joshi Bharat a Mészáros Lőrinc exnejével való kapcsolatáról: „Ez a szerelem sorsszerű, karmikus volt, és ennek így kellett végződnie”

Nagy tisztelettel és szeretettel van az egykori párjai iránt az exműsorvezető, sorselemző.

Az utóbbi időben sok változás történt Joshi Bharat életében: válás, új szerelem, szakítás. Az indiai származású exműsorvezető és sorselemző azóta már „leszűrte”, mit akar mindezzel üzenni neki az élet. „Biztosan tudom, hogy 2024 az én évem lesz, már semmi rossz nem történik velem. (…) Már csak olyan jön, ami az életem utolsó szakaszát előkészíti, ami lehet 3, de akár 20 év is” – jelentette ki a BEST magazinnak.

Joshi Bharat

A 69 éves Joshi Bharat már csak a számára fontos dolgokkal akar foglalkozni – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2024.02.06.-i adás)

Két házasságából két lánya született Joshi Bharatnak. „A házasságaimról, a szerelmekről csak annyit, abban hiszek, ha valakit 5 percre is szerettem, és senkit sem szerettem csak 5 percig, nagy tisztelettel és szeretettel vagyok iránta. A volt feleségeimmel jóban vagyunk, Csillát például hívom telefonon, hogy segítsen, ha megakadok a főzésben” – mesélte. Arra a kérdésre, hogy esetleg újrakezdhetné-e Csillával, a következőket mondta: „Visszaút nincs, már egyikünk sem az, aki volt. Ennek így kellett történnie, és biztos vagyok benne, hogy mind a kettőnknek így a jobb. Boldogtalan légkörben sokáig élni nem jó, mert abban mindenki megbetegszik, de akár bele is halhat.

Az interjúban Joshi Bharat a Mészáros Lőrinc exfeleségével (Kelemen Beatrixszal) való rövid kapcsolatáról is megszólalt. „Ez a szerelem sorsszerű, karmikus volt, és ennek így kellett végződnie. Én már semmit nem akarok mindenáron, tehát nincs bennem az, hogy »jaj, egyedül nem jó, legyen valakim, legalább nem kell porszívóznom, nem kell főznöm«, tehát nem ilyen szempontok alapján gondolom a jövőmet” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top