nlc.hu
TV-sztárok

Szabó Csilla vallomása

Kitálalt Joshi Bharat elhagyott felesége: „Két évig gyászoltam a házasságomat”

Az asszony egy társkereső vállalkozás segítségét kérte, hogy új férfit találjon maga mellé.

Két éve már, hogy Joshi Bharat szakított a feleségével, Szabó Csillával. A nő most úgy döntött, véget vet a szinglilétnek, és továbblép. „Úgy érzem, itt volt az ideje továbblépni. Két évig gyászoltam a házasságomat úgy, hogy a másik fél rögtön továbblépett. Most én jövök! Kezdetnek tökéletes a levelezés, aztán persze, ha kialakul a szimpátia, máris jöhetnek a hívások, a találkozók…”nyilatkozta a Story magazinnak Csilla, aki már nagyon várja, hogy új párt találjon. Azt is elárulta, hogy milyen társat keres maga mellé.

Szabó Csilla

Szabó Csilla (Fotó: Schumy Csaba)

„Szeretnék egy társat, akinek legalább annyira élvezem a társaságát, mint egy jó könyvnek. De nem ragaszkodom a régimódisághoz. Én el tudom képzelni, hogy már nem bútorozok össze senkivel, és így alkotok egy párt valakivel. Találkozunk, programozunk, világot látunk, élvezzük az életet, de mindenki hazatérhet a saját kis kuckójába, ha úgy akarja. Persze, mozgolódik bennem egy másik oldal is, a gondoskodás. Törődöm vele, kiszolgálom, kényeztetem, akit szeretek. Sajnos, ezt a múltban talán túlzásba is vittem, úgyhogy ebben az arany középutat kellene megtalálnom” – tette hozzá Csilla. 

És a másik oldal?

Joshi Bharat tavaly beszélt arról, miért volt nehéz számára, hogy új életet kezdjen.

„Persze hatvanhét évesen elölről kezdeni egészen új helyzet. Szerintem éppen annyira könnyű, mint amennyire nehéz is. Ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen, és ne áltassa önmagát, ne fessen magának hamis jövőképet. Semmit sem sürgetek, egyszerűen csak várok, és élek majd mindennel, amit a sors nekem szán. Úgy érzem, hátravan még egy aktív szakasz az életemből! Mondjuk úgy, hogy most jön életem utolsó felvonása. (…) Tartozom még egy utazással, ami talán januárban lesz esedékes, amikor a testvérem unokájának az esküvője lesz. Meglehet, akkor járok majd utoljára a szülőföldemen. Ugyanis itt szeretném befejezni a földi pályafutásomat” mesélte akkor a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top