nlc.hu
TV-sztárok

Joshi Bharat az újrakezdésről

Joshi Bharat: „67 évesen elölről kezdeni egészen új helyzet”

Visszatérne a képernyőre, és hamarosan Indiába is.

Joshi Bharat mögött embert próbáló időszak van, ugyanis pár hónappal ezelőtt elvált a feleségétől, majd eljött a LifeTV-től, ezután pedig szakított Mészáros Lőrinc volt nejével. Eladta a gödöllői házát, Budapestre költözött és a lányával él jelenleg. Egy ideig nem szerepelt, ám nemrég arról beszélt, hogy visszatérne a képernyőre. Most újabb részleteket osztott meg a terveiről a hot! magazinnal.

Joshi Bharat

Fotó: Schumy Csaba / Solwee

„Persze hatvanhét évesen elölről kezdeni egészen új helyzet. Szerintem éppen annyira könnyű, mint amennyire nehéz is. Ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen, és ne áltassa önmagát, ne fessen magának hamis jövőképet. Semmit sem sürgetek, egyszerűen csak várok, és élek majd mindennel, amit a sors nekem szán. Úgy érzem, hátravan még egy aktív szakasz az életemből! Mondjuk úgy, hogy most jön életem utolsó felvonása. (…) Tartozom még egy utazással, ami talán januárban lesz esedékes, amikor a testvérem unokájának az esküvője lesz. Meglehet, akkor járok majd utoljára a szülőföldemen. Ugyanis itt szeretném befejezni a földi pályafutásomat” – mesélte a lapnak a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top