nlc.hu
TV-sztárok

Joshi Bharat tervezi a visszatérését

Előkerült Joshi Bharat, és már tervezi a visszatérését

Tudatosan vonult vissza Joshi Bharat, de arra készül, hogy még idén visszatér a képernyőre.
Joshi Bharat

Joshi Bharat az utóbbi időben teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, jelenleg csak önmagára és a nyugdíjas életére fókuszál. Az egykori televíziós 31 év után elvált a feleségétől, majd összejött Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal, ám nemrégiben az a kapcsolat is véget ért.

Joshi Bharat azonban most újra feltűnt: a Palikék Világa by Manna Hová Tűnt? című műsorának volt a legutóbbi vendége – vette észre a Blikk. Elmondta, hogy tudatosan vonult vissza, mert olykor szükség van egy kis szünetre. „Élem az életemet, agyilag dolgozom, elvagyok és megvagyok” – mondta.

A sorselemző arról is beszélt, hogy nehezen viseli a körülötte kialakult felfokozott figyelmet. 2007-ben indult a talk show-ja, és akkor már tudta, hogy az lesz az utolsó szabad nyara. „Aztán elindult a show és két hét múlva már nem tudtam elmenni bevásárolni, mert az emberek körülvettek. Próbáltam ugyanúgy élni, nem akartam elvonulni, és elit körben, zárt térben mozogni, ahol a hírességek vagy celebek mozogtak, de nagyon nehéz volt. Az már kicsit ijesztő volt, hogy nincs magánéleted – most sincs –, nem az van, hogy felszabadultan nevetsz, vagy egy rövid gatyában lefutsz a boltba. Sejtettem, hogy ez lesz, de más sejteni, meg más megtapasztalni” – mondta Joshi Bharat.

A televíziós úgy tervezi, hogy az év második felében visszatér akár a YouTube-on, akár más közösségi platformon, az ezzel kapcsolatos ötletelések már elkezdődtek.

(Kiemelt kép: smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top